Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Соєвий соус Kikkoman 19л
Соєвий соус Kikkoman піддається шестимісячному процесу ферментації і набуває властивий йому насичений червоно-коричневий колір, прозорість, багатий і насичений смак та ароматний запах. Особливий смак соусу створюється в результаті поєднання близько 300 різних смакових та ароматичних складових. При приготуванні їжі вони збагачують природний смак і не перебивають його.
Особливості японського соусу Kikkoman: червоно-коричневий відтінок кольору, насичений смак "Умамі" та аромат, що поєднує в собі 300 складових. Тільки в результаті багаторічної практики було вироблено вірний технологічний процес шестимісячної ферментації соєвих бобів, який дозволив досягти ідеального смаку соєвого соусу, який збагачує природний смак страви, не перебиваючи його.
Термін придатності (міс.)18 місяців
Умови зберігання при температурі от +1°C до +25°C
Основні | |
---|---|
Виробник | Kikkoman |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Соєві соуси |
Упаковка | Картонна коробка |
Ціна за 1 кг | 157.3 |
Об`єм | 19000 мл |
Користувальницькі характеристики | |
Об'єм, мл | 19л |
- Ціна: 3 000 ₴